dilluns, 28 de desembre del 2009

Setmana del 14/20 de Desembre

El dimecres es va continuar realitzant l’actualitat educativa.
Primerament van exposar l’Àlvar, l’Anna i la Laura. Ells van analitzar la notícia que parlava de les creus a les aules. Els arguments que cadascun va fer van ser bastant coherents i sobretot van quedar clars. L’estructura i l’ordre que van utilitzar per explicar la notícia va ser molt bona ja que, gràcies a això, ens va ajudar a entendre la notícia més fàcilment.
Seguidament la Carol i jo (l’Elena), vem analitzar la notícia que parlava de la implantació de l’educació sexual a tots els nivells educatius. Vem escollir aquesta notícia, perquè des de un bon principi ens va semblar interessant, fàcil d’explicar, entenadora, i amb una àmplia informació. La veritat és que vem dedicar-hi molt de temps a aquesta exposició ja que, aquesta vegada, en Xavi ens posava nota. No només per això, sinó que a més a més, estàvem bastant implicades en el tema ja que creiem que és un tema important a tractar.

Respecte al dijous, va ser la última classe de seminari del semestre. Tot i això, en Marc i en Sergi van fer el tancament de l’actualitat educativa. L’exposició va estar molt interessant, tot i que van tenir un problema d’última hora (sense saber-ho, el dia anterior ja havien preparat va coincidir amb el tema que el grup de l’Àlvar va exposar), però tot i així, van poder cambiar-ho a temps i el resultat va ser bo. Tot seguit, en Xavi va valorar l’exposició i a continuació vem posar tots els “pongos” a una bossa d’escombraries i després vem ensejar la nadala que teniem preparada 2 cops i apa! Si si, vem anar seminari per seminari a cantar la nadala que nosaltres mateixos vem fer i ¡oju! que no faltin els barrets!. Aquesta, parlava de les diferents assignatures que hem tingut al llarg del semestre. Ningú s’ho esperava! i això sí, a tothom els hi va encantar. Quan vem acabar, vem tornar a la nostre classe de seminari i tot seguit vem passar la bossa d’escombraries i cadascú havia de posar la mà i agafar un “pongo”.
Finalment, vam ajuntar-nos tots els seminaris i vam fer un pica-pica tots junts.
Vem passar una bona estona, i sobretot va haver-hi molta alegria que al fi i al cap és el més important.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada