dilluns, 28 de desembre del 2009

Setmana 7/13 de Desembre

El dimecres, dia 7 de Desembre, vam començar de nou amb l’actualitat educativa, però això si, aquesta vegada en Xavi avaluava l’exposició. Van començar en Jordi i la Núria exposant una notícia que tractava sobre l’ús de la noves tecnologies a les escoles. El tema era força interessant i l’explicació que van donar va ser coherent i clara. Tot seguit, en Javi i en Miquel ens van presentar una notícia que parlava sobre la nova reforma educativa que volen fer les escoles. Van utilitzar tècniques que en Xavi a la classe de Gitic ens ha anat ensenyant. El plantejament del treball va ser molt bo i sobretot va quedar molt clar.
Per finalitzar la classe, vam parlar de les sortides que havíem fet pel nostre compte el divendres de la setmana extraordinària. La Carol, la Laura i jo (l’Elena), vam parlar del museu del xocolata en la qual, ens va semblar una visita bastant interessant.

El dijous, dia 13 de Desembre, la Cris i la Marta van exposar la seva notícia. Ens van parlar sobre el fracàs escolar al nostre país. Aquest fracàs ha augmentat considerablement en aquests últims 10 anys. Per tal d’evitar aquest gran nombre de fracassos, volen fer iniciatives per tal de que la gent no abandoni els estudis. Una de les iniciatives que han proposat ha sigut que, tota aquella gent que estudia cicle mitjà, tinguin la possibilitat de realitzar els estudis de batxillerat només en un any. Aquesta iniciativa és molt interessant ja que, això potser ajuda a motivar els estudiants a seguir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada