dilluns, 28 de desembre del 2009

Opinió de les recitacions i debats

Personalment, pel que fa al conjunt de recitacions, penso que la majoria de la gent ha anat evolucionant respecte a persones de dies anteriors, rectificant alguns errors que altres van cometre. Respecte al nerviosisme que sol haver-hi en cada exposició, comprarant les recitaacions dels primers dies cre que la gent es posa molt menys nerviosa o té més capacitat de controlar aquests nervis que juguen tantes males passades.
Parlant dels debats, crec que tots els temes exposats han sigut molt interessants. Les explicacions d’uns i altres, tant els que estaven a favor com els que estaven en contra, han estat correctes i cada una d’elles amb el seu sentit.
A mi el que em va agradar més va ser el de l’aplicació de la setmana de vacances al Febrer/Març. Aquest tema té com a aspectes positius el descans dels alumnes. D’altra banda, té molts punts en contra ja que la majoria de les famílies estan treballant i no disposen dels recursos econòmics suficient com per poder afrontar certes despeses, com les de pagar casals, esplais, estades d’esquí...als seus fills. Altres pares no tenen on deixar els nens, així que van proposar realitzar aquesta bibliotec-ludoteca, però això realment són vacances? L’empresa en la qual treballen els pares no haurien de donar també vacances perquè així puguin passar més temps amb els seus fills? Com sempre tot es fa ràpid i malament, ja que aquestes “vacances” s’instaurarà l’any vinent i tot està massa verd.
En definitiva, penso que cadascú ha de trobar el seu punt de vista i donar la opinió sobre aquest tema i saber valorar-ne els aspectes que cadascú cregui més importants i conseqüentment, posicionar-se en alguns dels dos sectors.
També cal comentar les emocions que m’ha causat al realitzar el debat. Al principi estava bastant nerviosa ja que això és molt normal en mi. Cada vegada que s’anava apropant el moment de fer el debat, m’anava repetint a mi mateix que tot sortiria bé perquè havíem realitzat una bona preparació i a més a més tenia por a que no sortís com ho teníem previst. Al ser la primera en introduir el tema, és a dir, la primera en trecanr el gel em feia una mica de respecte. Al principi, durant les priemres paraules em sentia insegura, però durant el trascurs del discurs em vaig anar tranquilitzant i agafant confiança amb mi mateixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada